Carina Runesdotter på Andrummet Kungsbacka

Utforska vägen till bättre Lymfhälsa!

Välkommen till Andrummet Kungsbacka – din oas för förbättrad lymfhälsa. Hos oss möter du Carina Runesdotter, en licensierad expert inom lymfmassage och välbefinnande. Med sin gedigna erfarenhet och djupa förståelse för lymfsystemets betydelse erbjuder Carina en unik möjlighet att transformera din hälsa och ditt liv.

Carina har dedikerat sitt yrkesliv till att utforska och förmedla de djupgående effekterna av lymfmassage. Denna behandlingsform är mer än bara en metod för att främja fysisk hälsa; det är ett verktyg för att uppnå balans, minska stress och öka livskvaliteten. Genom att stimulera lymfsystemet hjälper Carina sina klienter att rensa kroppen från toxiner, förbättra cirkulationen och därigenom stärka immunförsvaret.

Andrummet Kungsbacka är inte bara en plats för lymfmassage. Det är en plats där du som klient sätts i centrum, och där varje behandling skräddarsys efter dina unika behov och önskemål. Carina tar sig tid att lyssna, förstå och tillsammans med dig utforma en behandlingsplan som speglar just din väg till bättre hälsa och välbefinnande.

Utbildad på Axelsons Gymnastiska Institut, en av de mest prestigefyllda skolorna inom massage och kroppsterapi, har Carina en solid grund att stå på. Hennes kompetens som lymfrådgivare och lymfcoach kompletteras av en ständig strävan efter att lära sig mer och förbättras inom sitt fält.

För alla som känner sig trötta, tunga eller bara söker en väg till ett friskare liv, erbjuder Andrummet Kungsbacka en välkommen lösning. Vi är här för att hjälpa dig att upptäcka din kropps fulla potential och leda dig på vägen mot ett mer energifyllt och harmoniskt liv.

Oavsett om du söker lättnad från specifika symtom eller önskar en djupgående förändring i ditt välbefinnande, är Carina och Andrummet Kungsbacka redo att välkomna dig. Upptäck kraften i lymfmassage och ta det första steget mot en ljusare, hälsosammare framtid.

Boka din tid reda i dag!